Dor de munte – dialoguri montane cu Alpin Film Festival

În perioada în care visăm, de acasă, la munți înalți și peisaje de poveste admirate de la înălțime, Alpin Film Festival vine să ne ostoiască dorul de ducă cu o serie de dialoguri montane. Live-urile vor fi transmise pe pagina de Facebook a festivalului. Proiectul este realizat împreună cu Ski&Outdoor Magazine și Clubul Alpin Român.

Mai mulți invitați speciali vor vorbi despre cum vom putea merge pe munte după data de 15 mai. Printre ei se numără Sabin Cornoiu, președintele Salvamont România, doctorul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balș, reprezentanți ai autorităților, alpiniștii Vlad Căpușan și Teo Vlad, Iulian Cozma, împreună cu alți reprezentanți ai Asociației Ghizilor Montani, cabanieri, reprezentanți ai ONG-urilor, jandarmi montani.

Live-urile vor fi moderate de Dan Burlac, directorul Alpin Film Festival. Prima transmisiune va avea loc miercuri, 29 aprilie, de la ora 17.00, iar invitat special va fi Sabin Cornoiu.

Se va discuta despre modul în care se va putea reveni către normalitate și despre cum se va facilita accesul pe potecile munților după încetarea stării de urgență. Alți invitați din Italia, Franța, Germania, Elveția vor vorbi despre cum se desfășoară în aceste țări returul la muntele care ne lipsește atât de mult.

Programul transmisiunilor va fi anunțat cât de curând. Transmisia live a dialogurilor montane se va face prin intermediul platformei bvtv.ro.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *