A apărut Ski Magazine – Nr. 3

Numărul 3 al revistei Ski Magazine și ultimul din acest sezon este disponibil acum publicului. Din cauza situației actuale, această ediție este disponibilă doar în format electronic. Revista digitală poate fi, însă,  cumpărată (descărcată) la un super preț de doar 5 lei și o găsiți pe siteul nostru, aici.

Chiar dacă am pus clăparii și booții în cui și trebuie să stăm acasă, acum este poate cel mai bun moment pentru lectură și descoperirea unor destinații numai bune de pus în wishlist. Coverstory-ul acestei ediții vă propune o altfel de experiență la schi, tocmai în Țara Soarelui Răsare. Descoperiți, alături de Radu Solovăstru, Hokkaido, insula care se spune că a fost binecuvântată cu cele mai abundente ninsori de pe planetă.

Ania Caill, cea mai bună schioare a României din ultimele decenii, a avut un sezon de excepție, pe care l-a încheiat pe locul 9 în clasamentul general la “Coborâre” în Cupa Europei. Aflați totul despre parcursul ei, pas cu pas și cursă cu cursă, din jurnalul scris de managerul și antrenorul Ioan Valeriu Achiriloaie, în exclusivitate pentru Ski Magazine.

Interviul ediției îl are drept protagonist pe Patrick Iluț, #theflyingboy, băiatul – minune din Baia Mare care, la doar 11 ani, e în top trei european la  snowboarding și skateboarding.

La secțiunea “Competiție”, singura competiție de hike and ride din România, Oslea Hiride se dezvăluie cu tot cu povestea din spatele concursului. Mai puteți descoperi în cele peste 90 de pagini ale revistei povești și destinații de schi, cronici de evenimente dar și articole despre echipament sau alte informații utile.

De asemenea, dacă vă lipsesc din colecție edițiile anterioare ale revistelor Ski Magazine și Outdoor Magazine, găsiți varianta print aici, în pachete promoționale 1+1 gratis, sau varianta digitală.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *