Cântecul Mikaelei Shiffrin pentru Italia – VIDEO

Mikaela Shiffrin a transmis un mesaj emoționat pentru Italia, la chitară. Celebra schioare din SUA a compus singură un cântec pe care l-a interpretat și postat mai apoi pe rețelele de socializare.

Campiona olimpică este izolată în casa ei din Colorado și a profitat de momentele libere pentru a-și arăta solidaritatea pentru toți cei, în condițiile actuale, continuă să muncească pentru binele tuturor. Cântecul este dedicate Italiei, țară greu încercată de pandemia de coronavirus.

Asistăm în fiecare zi la acte incredibile de bunătate, făcute dezinteresat. Medici și asistente îngrijesc bolnavii și continuă să ajute milioane de alți pacienți cu alte boli sau de persoane rănite. Mii de profesioniști din domeniul medical pensionați fac voluntariat pentru a ajuta spitalele aflate în criză de spațiu și resurse. (…)

În Italia, producția agricolă a scăzut dramatic, deoarece muncitorii se tem să meargă la muncă. (…) Sunt produse esențiale pentru populație, pentru a avea acces la hrană… Așa că am făcut un lucru foarte mic, în tot acest tablou. Am scris o melodie – inspirată de angajații fabricii din familia mea Barilla care continuă să pună nevoile oamenilor înaintea propriilor nevoi și temeri, dar este un mesaj pentru toată lumea. Mulțumesc. – a scris Mikaela Shiffrin pe pagina de Facebook.

Mikaela Shiffrin a suferit în februarie o lovitură crâncenă: tatăl ei, Jeff, a murit subit. Vedeta schiului american, care se afla în acel moment în fruntea clasamentului general al Cupei Mondiale de schi alpin, a renunțat la competiții, terminând sezonul pe locul doi mondial.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *