Cupa Mondială de Schi alpin: Ultimele două curse masculine, fără spectatori

sursa: www.fis-ski.com

Ultimele două curse din cadrul Cupei Mondiale masculine de schi alpin, programate sâmbătă şi duminică la Kranjska Gora (Slovenia) şi decisive pentru atribuirea Marelui Glob de Cristal, se vor disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Decizia guvernamentală de a se organiza competiţiile sportive fără public se aplică. Din cauza situaţiei sanitare din Europa, dar şi a evoluţiei din ultimele două săptămâni din Slovenia, Consiliul de securitate naţională a decis următoarea măsură: orice eveniment sportiv reunind peste 500 de participanţi se va desfăşura fără public“, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al organizatorilor.

După anularea finalelor Cupei Mondiale la masculin şi feminin, prevăzute la Cortina d’Ampezzo în Italia, slalomul uriaş şi apoi slalomul special de la Kranjska Gora sunt ultimele din acest sezon la masculin, în timp ce trei schiori se află în lupta pentru titlu. Norvegianul Aleksander Aamodt Kilde conduce cu un avans de 54 puncte în faţa francezului Alexis Pinturault şi cu 161 puncte în faţa compatriotului său Henrik Kristoffersen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *