Campionatul național al monitorilor de schi din România, la Cavnic

sursa: FB / Winter Tour

Concurs de schi pentru profesioniști la Cavnic. Peste 200 de instructori atestați și aspiranți de la peste 60 de școli de schi din țară vor concura la Campionatul național al monitorilor de schi din România din 11-12 martie.

Miercuri va avea loc înscrierea în concurs, iar joi, la ora 10.00, va începe competiția propriu-zisă. Concurenții vor trebui să parcurgă un traseu de slalom uriaș amenajat pe una dintre pârtiile SuperSki Cavnic. Porțile vor fi montante la o distanță de 22-24 m. Concursul va avea doar o singură manșă și fiecare concurent va fi cronometrat. Se vor premia primii trei cei mai buni timpi de la fiecare categorie, feminin și masculin, precum și cei mai buni timpi ai concursului.

sursa: FB / Winter Tour

Compețiția se va desfăşura pe 3 categorii, respectiv schi alpin feminin, schi alpin masculin şi snowboard mixt. Grupele vor fi formate în funcţie de vârstă:

  • Feminin 18 – 30 ani/ 31 – 40 ani/ 41 – 50 ani/ 51-60+ ani
  • Masculin 18 – 30 ani/ 31 – 40 ani/ 41 – 50 ani/ 51-60 ani/ 61-70+ ani
  • Snowboard Mixt (Feminin+Masculin) 18 – 30 ani/ 31 – 80 ani

Parteneri de distracție vor fi cei de la Winter Tour care vor veni cu bună dispoziție, muzică și premii speciale pentru concurenți. Ski Magazine este partenerul care îi va face celebri pe cei mai buni monitori.

sursa: FB / Winter Tour

Campionatul naţional al monitorilor de schi din România a luat startul în Staţiunea Predeal unde au fost organizate primele 10 ediţii. Ulterior s-a decis predarea ştafetei şi organizarea acestui eveniment în locaţii diferite în fiecare an cu scopul de a promova și descoperi fiecare staţiune din țară. 

Competiția a ajuns la cea de-a XXI-a ediție și este organizată de Asociaţia Monitorilor Profesionişti de schi din Maramureş, în parteneriat cu Federaţia Română de Schi şi Şcoala Română de Schi.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *