Cele mai frumoase fotografii de munte, la Alpin Film Festival 2020

Photo: Dan Badiu Locul I

Cele mai deosebite fotografii care dezvăluie frumusețea munților din România au fost expuse și premiate la Alpin Film Festival. Juriul a fost format din fotograful Dan Dinu, alături de un reprezentant al revistei Ski&Outdoor Magazine și al revistei National Geographic.

Fotografiile au fost realizate de pasionați de drumeții de munte și sporturi montane. Concursul Happy Mountain s-a desfășurat în perioada 11 ianuarie-11 februarie și a fost lansat de F64, alături de Photolife, National Geographic Romania, Outdoor Magazine și Alpin Film Festival concursul Happy Mountain.

Photo: Tudor Chioc
Locul II

Trei fotografii au impresionat cu deosebire juriul. Dan Badiu a câștigat locul 1, iar Tudor Ghioc și Cornel Pochiu, locul 2 și 3. Ei au fost premiați cu:

  • Premiul I – SKIPASS în valoare de 250 EURO, oferit de SNOW-FEST la Festivalul de la 2 ALPES FRANȚA, în perioada 21 – 28 martie 2020;
  • Premiul II – Brațară monitorizare activitate Huawei A1 în valoare de 400 Lei;
  • Premiul III –  Abonament anual pentru Ski&Outdoor Magazine în valoare de 200 Lei.
Photo: Cornel Pochiu
Locul III

Puteți să vedeți mai multe poze expuse în cadrul concursului și să citiți un material complet pe această temă în următorul număr al revistei Ski Magazine care urmează să apară pe piață luna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *