Unde se schiază în weekendul 29 februarie – 1 martie

sursa: FB / Statiunea Straja - Pro Straja

Poiana Brașov: Sunt deschise toate pârtiile din Poiana Brașov, iar stratul de zăpadă măsoară 50-60 cm. Condițiile de schi sunt foarte bune. În weekend se anunță se anunță cer cu nori și soare și temperaturi pozitive cu maxime de 7 grade Celsius și minime de -2 grade Celsius.

sursa: FB / Poiana Brasov / Romania

Sinaia: Stratul mediu de zăpadă măsoară 40 cm. Sunt amenajate pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Valea Soarelui, Valea Dorului și Varianta. Gondola Sinaia începe programul cu public la 08:00 și funcționează până la 17:00, iar Gondola Carp funcționează între orele 08:00-16:30. Telescaunul Soarelui funcționează între 08:10 și 16:00. În weekend sunt prognozate ninsori și temperature cu minime de -7 grade Celsius.

sursa: FB / Gondola Sinaia

Predeal: Se schiază în condiții foarte bune pe toate pârtiile. Stratul de zăpadă măsoară 60 cm. Nocturna de pe pârtia Clăbucet sosire va funcționa în weekend între orele 17.00-21.00.

Azuga: Se schiază în condiții excelente pe toate pârtiile, inclusiv în zona de creastă a pârtiei Sorica. Stratul mediu de zăpadă măsoară peste 50 cm.

Bușteni: Sunt deschise toate pârtiile de pe domeniul schiabil Kalinderu, în condiții foarte bune. Telescaunul nu funcționează încă, din cauza pagubelor provocate de vântul puternit de la începutul lunii. Cei care ajung la Bușteni au la dispoziție o nouă pârtie pentru săniuș. Stratul mediu măsoară 50 cm.

Straja: Este depus strat proaspăt de zăpadă, care măsoară peste 50 cm. Se schiază în condiții foarte bune pe toate pârtiile.

sursa: FB / Complex Montana – Straja

Arena Platoș: Sâmbătă va fi ultima nocturnă a sezonului, care va funcționa până la ora 21.00. A nins în timpul săptămânii, așa că schiorii și snowboarderii se pot bucura de zăpadă proaspătă. Sunt deschise toate pârtiile și se schiază în condiții foarte bune.

sursa: FB / Arena Platos Paltinis

Transalpina: Sunt deschise toate pârtiile, între orele 09.00-17.00. O cartelă pentru o zi petrecută la munte costă 110 lei. A nins și la Voineasa, iar pârtiile au strat nou de zăpadă.

Șureanu: Este singurul domeniu schiabil din România cu zăpadă naturală 100%. Toate pârtiile sunt deschise, iar condițiile de schi sunt excelente. Stratul de zăpadă măsoară între 25-75 cm.

Șuior: Stratul mediu de zăpadă măsoară 50 cm. Sunt deschise pârtiile Șuior 1 și Șuior 2.

sursa: FB / Ski Resort Transalpina

Cavnic: Se schiază în condiții excelente pe Roata 1 și 2, dar și pe pârtia neagră. Stratul mediu de zăpadă este de 60 cm.

Prislop: Se schiază în condiții bune. Telescaunul funcționează începând cu ora 10.00.

Muntele Mic: Sunt deschise toate pârtiile și se schiază în condiții excelente. Stratul de zăpadă proaspătă măsoară peste un metro. În weekend, pe pârtia Borlova ajunge Winter Tour, festivalul de iarnă cu concursuri cu premii, jocuri de iarnă și après-ski party. Se schiază și la Semenic, pe pârtiile Goznuța 1 și 2, pe Crucea de Brazi 2, precum și la Văliug. 

Rânca: Stratul de zăpadă măsoară 50 cm. Se schiază în condiții bune pe toate pârtiile.

Mărișel: Se schiază în condiții foarte bune pe toate pârtiile.

Muntele Mic
sursa: FB / Winter Tour

Buscat: Condiții perfecte de schi pe toate pârtiile. Stratul de zăpadă măsoară 50 cm.

Arieșeni: Se schiază în condiții bune pe Vârtop 1 și Vârtop 2. Stratul mediu de zăpadă măsoară 50 cm.

Rarău: Se schiază în condiții foarte bune, iar stratul de zăpadă măsoară 50 cm.

Vatra Dornei: Stratul mediu de zăpadă măsoară 40 cm. Se schiază pe pârtia Parc și Veverița.

Mădăraș-Harghita: Se schiază în condiții bune pe toate pârtiile. Stratul de zăpadă măsoară 50 cm.

Toplița: Sunt deschise ambele pârtii, Bradul și Magheruș. Pârtiile sunt dotate cu teleschi, program: 10.00-18.00.

Praid: Se schiază în condiții foarte bune pe Bogdan 1 și 2. Stratul de zăpadă măsoară 60 cm.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *