Ski Amadé aduce spiritul austriac al schiului în România

ski amade
sursa: FB / Ski amadé

O competiție care aduce la noi în țară pasiunea austriecilor pentru schi va avea loc în 28-29 februarie, în Poiana Brașov. Este vorba de cea de-a treia ediție a Cupei de Ski Austriece, un concurs dedicat comunității austriece de business din România. Premiul special oferit de parteneri este o vacanță de o săptămână, la un hotel de 4 stele, la Ski Amadé, una din cele mai frumoase zone de schi din Europa.

sursa: FB / Ski amadé

Probele vor avea loc sâmbătă, în zona inferioară a pârtiei Drumul Roșu. Pe lângă premiile oferite, va fi organizată și o tombolă. O zi bună la schi nu se poate încheia decât cu un après-ski party. Pentru a nu ieși din spiritul evenimentului, dj-ul va fi adus din Austria.

PROGRAM ADVANTAGE AUSTRIA – CUPA DE SKI AUSTRIACĂ 2020

Vineri, 28 februarie 2020

21.00 WARM-UP și PRE-APRÈS-SKI

Sâmbătă, 29 februarie 2020

  • 08.00 -9.30 ALOCAREA NUMERELOR DE CONCURS
  • 10.00 START MANȘA ÎNTÂI: Drumul Rosu, Varianta 3D, zona inferioara a Drumului Rosu 3D
  • 12.00-16.00 MUZICA ȘI ENTERTAINMENT (cu DJ Randy din Austria)
  • 13.00 START MANȘA SECUNDĂ: Drumul Rosu, Varianta 3D, zona inferioara a Drumului Rosu 3D
  • 16.30 DECERNAREA PREMILOR
  • 17.30 – 24.00 SKI AMADÉ CLUBBING CU DJ Randy din Austria
  • 18.30 TOMBOLA – PREMIU SPECIAL SKI AMADÉ: Tombola cu Premiul special Ski amadé – o saptamana la un hotel 4* inclusiv demipensiune si 2 x 6-zile ski pass

Competiția este organizată de Ambasada Austriei în România, în parteneriat cu Ski Amadé, un paradis al schiului care reunește 760 de kilometri de pârtii. Zona este renumită și pentru deliciile culinare și posibilitățile de distracție la munte.

Fiind cea mai mare rețea de domenii schiabile din Austria, am investit enorm pentru ca cei care vin la schi în Austria să se bucure de zăpadă garantată și inovații în tehnologia folosită. De multă vreme suntem una dintre cele mai moderne destinații de schi și continuăm să ne dezvoltăm pe această direcție”, spune Christoph Eisinger, manager director al Ski Amadé.

Ski amadé © Claudia Ziegler

La toate acestea se adaugă acum și o nouă “jucărie” pentru iubitorii sporturilor de iarnă: Ski amadé Guide, o aplicație care, pe lângă tracker și hărți 3D, permite utilizatorilor să își găsească prietenii care se află în zonă și să se conecteze cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *