Cupa Transilvania. Concurs de schi pentru copii, la Buscat

sursa: FB / Cupa Transilvania

Copiii de toate vârstele sunt provocați să își arate abilitățile tehnice la schi alpin, în weekend, la Buscat. Cea de-a VII-a ediție a concursului Cupa Transilvania va avea loc sâmbătă, 29 februarie.

Concurenții se vor întrece într-o cursă de slalom uriaș. Ei vor fi împărțiți pe cateforii de vârstă: mai mici de 7 ani, 8-9 ani, 10-12 ani și 13-15 ani.

Programul competiției:

  • 09.00 – 10.15: înscrieri – validarea concurenților – distribuirea numerelor de concurs;
  • 10.15 – 10.30 – validarea celor inscrisi pe lista de rezerva, daca e cazul;
  • 10.30- 10.45 – recunoașterea traseului de concurs;
  • 11.00 START primul concurent.
sursa: FB / Cupa Transilvania

Cupa Transilvaniei este o competiție organizată pentru încurajarea practicării schiului alpin la copii și promovarea unui mod de viaţă sănătos prin practicarea activităţilor sportive în aer liber.

Am hotărât să inițiem un proiect, să facem un concurs de schi care să aducă satisfacții și distracție maximă copiilor participanți. Eu cred că ne-am ținut de cuvânt și ne vom ține de cuvânt în continuare. Cupa Transilvania va fi întotdeauna o competiție la care toată lumea se va simți bine și va aplauda rezultatele micilor schiori, iar noi și partenerii noștri ne vom îngriji de acest lucru. Alături de distracție, sigur, vom veni cu premii să răsplătim îndemânarea copiilor”, organizator Cupa Transilvania.

Festivitatea de premiere va avea loc în zona Sosire, la aproximativ o oră de la ultimul start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *