Love story: Cavnic & Winter Tour

Este clar că cei care iubesc muntele și zăpada își găsesc locul perfect pentru a petrece zile de neuitat, la Winter Tour. Cavnicul este însă special, iar energia oamenilor de acolo s-a simțit și în acest an. Weekendul trecut a fost unul memorabil, cu adevărate spectacole la concursurile de slalom și sărituri cu placa și cu un après-ski party incendiar.

I-am însoțit pe prietenii noștri de la Winter Tour și în Maramureș, la SuperSki Cavnic, iar vineri am furat startul finalului de săptămână cu un Rooftop & Après-ski party by sEEn Vybe & Carkeys. Ca de obicei, sâmbătă am fost primii pe pârtie, gata pentru două zile pline de schi și distracție la munte. Cei de la Winter Tour au pregătit lounge-ul care a devenit imediat punctul central al domeniului schiabil.

Boarderii care s-au înscris la concursul de Ollie Jumps au făcut show cu trick-urile lor. A fost competiție acerbă și la proba de slalom paralel cu spatele, de duminică. Nu au lipsit nici alte provocări și concursuri cu premii pentru cei mai puțin pricepuți pe schiuri sau placă. Oricum, afară la zapadă, posibilitățile de distracție și de joc sunt nelimitate dacă iubești natura și adaugi puțină imaginație.

O încântare au fost și la Cavnic plimbările în vârf de munte cu Buggy, ATV-ul cu șenile al Winter Tour. Lăsarea serii i-a adus pe toți cei de pe pârtie la cortul Winter Tour. Asta, și cu un mic imbold venit din partea MC-ului Dragoș Stan, care a dat strigarea pentru après-ski party la portavoce, de pe telescaun. Distracția s-a prelungit până târziu cu CDj team (Cristian-Daniel și Raul Rusu) și Happy Bandana.

Mai rămâne un weekend în care puteți experimenta aventura Winter Tour, sezonul acesta. Ultima oprire: pârtia Borlova, Muntele Mic.

Scris de: Bianca Șomlea / Photo: Ștefan Socaciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *