Concurs de slalom uriaș la Vatra Dornei pentru toate vârstele

sursa: FB / Cupa Dorna Medical

Provocare pentru toți pasionații de schi alpin. La Vatra Dornei va avea loc în weekend cea de-a cincea ediție a Cupei Dorna Medical. Concurenții se vor întrece la slalom uriaș, în două manșe.

Competiția este deschisă oricărui iubitor de schi. Anul trecut, cea mai tânără participantă a avut 4 ani, iar seniorul competiției a fost Iuliu Pața, un fost profesor de Educație Fizică și Sport în vârstă de 67 de ani.

Probele vor avea loc pe pârtia Veverița, pe un traseu de 700 de metri. Prima manșă de schi alpin va avea loc vineri, 21 februarie, de la ora 13.00, iar cea de-a doua sâmbătă, de la ora 11.00. Concurenţii vor fi împărțiți în sapte grupe pentru schi alpin, în funcție vârsta împlinită la data concursului. Va exista și o grupă pentru snowboard. În cadrul fiecărei grupe vor fi două subgrupe, feminin și masculin.

Premiile, pe lângă cele oferite de noi, sunt mult decât substanțiale. În acest an dorim să răsplătim participanții cu un premiu special. La acest premiu pot aspira toți participanții, câștigătorul fiind ales prin tombolă și recompensat cu o excursie în Madonna di Campiglio, stațiune montană de prestigiu și interes internațional, situată în Alpii italieni” – Bogdan Apetri, organizator Cupa Dorna Medical.

Excursia la schi în Italia este oferită și organizată de Winter Tour, cel mai mare festival de iarnă din țară. Câștigătorii concursului vor primi și ei câte un voucher de 243 de euro pentru o săptămână petrecută în Alpii italieni. Toți participanții vor primi buff-uri Winter Tour. Premierea va avea loc duminică, de la ora 12.00.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *