Winter Tour a dus distracția pe culmile munților, la Buscat

Winter Tour, cel mai mare festival de iarnă din România, a dus distracția pe culmile munților din Buscat. Am fost și noi cu ei și vă putem spune că a fost un weekend de neuitat, cu zăpadă bună și cer însorit. Se știe deja că aducem noroc de vreme bună pentru schi pe unde mergem dar, mai important, trezim oamenilor pofta de viață.

La Cota 1655, cu o panoramă superbă în fața ochilor și aer proaspăt de munte, weekendul a început perfect. Când privești cerul colorat și soarele care răsare de după brazii încărcați de zăpadă, îți dai seama că a meritat să părăsești patul cald și să te bucuri de natură. Iar Winter Tour asta face: te provoacă, weekend de weekend, să descoperi munții frumoși de la noi și să trăiești sezonul de iarnă cu adevărat.

Distracția are nevoie și ea de puțină organizare, iar gașca Winter Tour nu o lasă în voia sorții. Începe cu muzică bună și puțin dans pe zăpadă și se continuă cu jocuri și provocări de tot soiul. Iar cei care le acceptă dau ce e mai bun pentru a câștiga premiile puse la bătaie. Este spectacol de fiecare dată la concursul de ollie jumps, dar și la cel de slalom cu spatele. Pe lângă concursurile pentru  schiorii și snowboarderii experimentați, sunt multe ocazii de distracție și pentru copii și cei mari care vin la munte să se bucure de aer curat și zăpadă.

Plimbările cu Buggy, ATV-ul cu șenile al Winter Tour, ne oferă întotdeauna adrenalină și hrană pentru suflet în egală măsură. Pe cărări nebătătorite de pădure, am putut admira un apus superb, chiar din  vârful Munților Apuseni. Nici nu e de mirare că oamenii fac coadă pentru a urca cu șenilata pe munte.

Câteodată, cei care vin alături de Winter Tour, ne iau prin suprindere și ne lansează ei provocări. Apres-ski party-ul unde distracția a fost asigurată de StoryVibers, CDj Cristian-Daniel și Raul Rusu, a fost condimentat de săriturile monitorilor de schi și snowbord de la Buscat. Fotoliile-puf s-au transformat rapid într-un bagjump unde fiecare s-a întrecut fie în acrobații, fie în sărituri cu placa.

Ți-am făcut poftă de viață?! Mai sunt două weekenduri pe care le poți petrece cu Winter Tour, la Cavnic (22-23 februarie) și Muntele Mic (29 februarie-1 martie).

Pentru cei care își doresc ca iarna să intre în prelungiri, pot să se alăture găștii Winter Tour în Italia. În 7-14 martie, merg cu toții în Val di Sole, pentru încă o săptămână de distracție și schi. Câte două vouchere de 243 de euro pentru această excursie pot fi câștigate la tombola Winter Tour, în weekend-uri. Detalii, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *