Weekend de poveste cu Winter Tour, la Mărișel

Culmile munților Apuseni scăldate în soare, zăpadă proaspătă și multă distracție. Așa a arătat weekendul trecut cu Winter Tour, care a ajuns pentru prima dată la Pârtiile Mărișel. A fost ocazia perfectă pentru toți cei care iubesc iarna și muntele să se bucure de natură alături de prieteni și familie.

Temperaturile negative mult-așteptate de schiori și boarderi au venit în sfârșit, împreună cu ninsorile care au adus un strat nou și consistent de zăpadă pe pârtii. Și deși au fost chiar și -19 grade Celsius, frigul nu s-a simțit la cota 1240, unde Winter Tour și-a făcut casă pentru două zile. A fost soare ziua și cer înstelat noaptea, așa că pârtiile au fost pline de dimineața devreme, până seara târziu. Iar cei care au venit la Mărișel, au avut ce face. Ca de obicei, Winter Tour a venit cu tot soiul de provocări și concursuri cu premii.

Snowboarderii au fost provocați la Ollie Jumps, iar schiorii la slalom cu spatele. Cei mai puțin experimentați în sporturile de iarnă s-au întrecut la sprint la deal în clăpari sau booti și la spin around the stick: șut cu mingea la poartă după mai multe rotiri în jurul bățului de schi. Este un joc care de fiecare dată se transformă într-un adevărat campionat al celor care stau mai bine cu echilibrul.

Buggy, ATV-ul cu șenile al Winter Tour, i-a purtat pe cei care au vrut să aibă parte de o experiență inedită la munte pe cărări nebătătorite printre brazii încărcați de zăpadă. Iar distracție a fost din belșug și pentru copiii și prietenii patrupezi care au stat în lounge-ul amenajat sus, pe pârtie.

După relaxarea din timpul zilei, a urmat și distracția de seară. Așa cum ne-a obișnuit, CDj Cristian-Daniel, dj rezident UNTOLD, și Bogdan Ferenț au făcut atmosferă la après-ski party. Și-a încercat talentele la platane și Dragoș Stan de la EPIC SHOW, care s-a alăturat în acest weekend găștii Winter Tour. Iar la microfon, nu l-a întrecut nimeni pe the one and only Bogdan Bob Rădulescu.

Toată atmosfera de la Winter Tour mi se pare foarte faină. Cu party-urile și toate activitățile, completează perfect timpul petrecut pe pârtie. În plus, cred că Winter Tour este un imbold de a da o șansă stațiunilor de schi din România” , Dragoș Stan.

Winter Tour este o stare de spirit. Vrem să spargem rutina weekendurilor de iarnă și să creăm o comunitate a schiorilor și snowboarderilor din România. La Mărișel am simțit din plin această stare și ne-am bucurat să ne reîntâlnim și să petrecem două zile de vis cu prieteni dragi”, Tiberiu Pop, organizator Winter Tour.

În weekend ne-au vizitat și prietenii noștri de la TIFF, dar și oameni dragi de la București.

O stare de veselie și optimism date de o mână de oameni care ne adună pe niște perne colorate în bătaia soarelui. Așa-i la Winter Tour. La ski, cu snowboard-ul ori la tolănit, muzica și energia de aici fac parte din peisaj. La Mărișel am descoperit platoul pe care România îți pune tot ce are mai frumos, te ajută să-ți deschizi bine ochii și să vezi toate astea.

Nu am putut pleca fără o tură de adrenalină în plimbarea cu ATV-ul care apucat-o printre brazi, pe un drum nebătut de o frumusețe aparte. Să fim la un festival în creierul munților a făcut din weekend-ul trecut unul câștigător”, Roxana Hulpe (PRO TV) & Chef D’Artagnan.

Cea de-a șaptea ediție Winter Tour are loc în perioada 4 ianuarie-1 martie 2020, în 9 locații diferite din țară. Distracția va continua la Buscat (15-16 februarie), iar mai apoi la Cavnic (22-23 februarie) și Muntele Mic (29 februarie-1 martie).

Pe cei care vor să prelungească sezonul, echipa Winter Tour îi invită să li se alăture în Alpii italieni, la Val di Sole, în 7-14 martie. Două vouchere în valoare de 243 de euro pentru această excursie pot fi câștigate în fiecare weekend, la tombola Winter Tour. Detalii, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *