Un weekend de distracție la Snow Fest Preview Days

În week-end-ul care tocmai a trecut, Snow Fest a organizat în stațiunea Straja, Snow Fest Preview Days, adică un weekend de încălzire pentru evenimentul principal ce va urma în luna martie în Franța, la Les Deux Alpes. Deși temperaturile ridicate și zăpada cam topită nu prevesteau ceva de top, iată că totuși la Straja s-au întâmplat lucruri foarte frumoase, pe sufletul oricărui schiuri sau snowboarder. 

După turele pe pârtiile cam fleșcăite și aglomerate, off-piste-ul fiind exclus din ecuație în lipsa zăpezii naturale, deliciul zilei a fost soarele prietenos care a luminat toate fețele și culmile șirurilor muntoase care se vedeau departe în zare. O zi perfectă de dat la nivel chill și de încheiat în acordurile groovy ale lui DJ Wicked, de la apres-ski ul organizat de Snow Fest pe pârtie, la Umbrela Bar. Toată lumea lungită pe șezlonguri și perne, savurând licori bahice și tinând ritmul în clăpari sau booti, a confirmat starea generală de relaxare a după-amiezei. 

Party-ul a continuat la scena din stațiune unde seara cei de la Subcarpați au avut primul concert din acest an. Fețele pișcate de soare și de vinul fiert cu scorțișoară s-au luminat timp de două ore de ritmurilor băieților care au avut un concert la înălțime și la propriu și la figurat. Cavalul lui Bean a dat ceva fiori pe șira spinării din vaioaga străjuită de dealuri și păduri, unde a fost înălțată scena de weekend. Iar biss-ul cerut de mia de spectatori a confirmat ca primul concert Subcarpați al anului 2020 a stat sub un bun augur.

Party-ul Snow Fest s-a mutat pentru restul nopții în club Aviator, unde Blanilla și apoi DWLS au mixat electrizant pentru mulțimea adunată sub elicea avionului priponit de tavan. Lume multă, fericită, împlinită. Cu o seara înainte, DJ Shiver nu se lăsase mai prejos și-a scos puțin untul din participant, cu ritmuri groovy, funk & others.

Duminică, ceața și ploaia i-a cam împrăștiat pe toți pe la casele lor dar, sincer vorbind, după 2 zile de dat și 3 nopți de chef, era cazul oricum… Snow Fest Days de la Straja a adus multă muzică faină, vibe-uri foarte groovy și prieteni împreună. Nu-i rău deloc, pentru un preview.

Scris de: Oana Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *