10 ani de distracție și schi cu Snow Fest – ediție aniversară!

sursa: Facebook / Snow Fest

Snow Fest, primul festival de schi al românilor și cel mai mare eveniment românesc din străinătate împlinește în acest sezon 10 ani. Ediția aniversară aduce, la final de sezon 2020, obișnuitele 7 zile de distracție și 6 zile de schi în forță la Les 2 Alpes, dar și multe surprize și lucruri încă nefăcute.

Primele trupe anunțate care vor anima atmosfera la 2.600 m altitudine, în 21-28 martie, sunt: Bucovina, Luna Amară, Subcarpați, Șuie Paparude, Vița de Vie și Cardinal. Aproximativ 400 de schiori români sunt așteptați să participe la marele eveniment.

Dacă vreți un mic teasing, în 7-14 decembrie va avea loc, la Les 2 Alpes, Season Opening Fest. Dar Snow Fest nu înseamnă doar evenimentul de la Les 2 Alpes. De altfel, seria main events cuprinde și Snow Fest 3 Vallees, evenimentul de la Val Thorens (World’s Best Ski Resort), programat imediat dupa cel aniversar, dar și deja tradiționalul Italian Snow Fest, organizat la Livigno, sold-out în acest moment.

Ediție specială și pentru copii: Kids Snow Fest Austria

Și Snow Fest Kids, evenimentele dedicate micilor schiori și atât de gustate de părinții lor au devenit, deja, tradiție. În sezonul aniversar, cei de la Snow Fest ne propun o revenire în una din cele mai iubite destinații de schi pentru români: Zell am See/ Kaprun.

Snow Fest Kids Austria se desfășoară în perioada 4-11 ianuarie 2020, pe un domeniu imens care acum, după investițiile din ultimul sezon, însumează 408 kilometri de pârtii interconectate. Da, nici Zell am See nu mai e ce-a fost. Din acest sezon, două proiecte imense, K-ONNECTION și ZellamseeXpress, fac accesibile cele mai diverse regiuni de schi din Austria cu un singur skipass: Ski ALPIN CARD.

Cu Skipassul Alpin Card aveti acces, la domeniul schiabil Zell am See, la ghețarul Kitzsteinhorn din Kaprun ce se află la doar 8 km distanță de Zell am See, dar și la pârtiile din Skicircus Saalbach Hinterglemm, cu care din acest an s-a facut legătură directă prin AreitXpress.

De altfel, Hotelul Latini, care găzduiește grupul de români, se află la doar 5 minute de gondola AreitXpress și, pe lângă camerele calde și spațioase, oferă facilități de relaxare, spa și piscină și mic dejun și cină gourmet. Pour les connaissseurs.

Scoala de schi Schmitten
Zell am See/Kaprun

În concluzie, la 760 de euro de persoană, Snow Fest Kids Austria înseamnă condiții deosebite de schi și de cazare, timp de calitate pentru toată familia, ore de schi sau snowboard pentru cei mici cu instructori vorbitori de limba română, dar și un program diversificat de activități cu animatori și concerte pentru copii și, bineînțeles, celebrele party-uri cu DJ-i pentru părinți.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *