Unde se schiază în perioada 14-16 decembrie

Muntele Mic. În prezent, stratul de zăpadă măsoară aproximativ 30 centimetri. Programul de funcționare va fi cuprins între orele 9:30 și 17:00. Prețul  abonamentului este de 70 RON / ZI. Nocturna va funcționa de Vineri până Sâmbătă.

Pârtia Rarău din Câmpulung Moldovenesc va beneficia din acest weekend  de telegondola, dar pârtia nu va fi deschisă, deoarece telegondola mai are nevoie de câteva avize. La Arieșeni a nins ca-n povești. Se va schia în condiții bune în acest weekend. Și în Parâng a nins, condițiile meteo sunt bune. În următoarele zile se va lucra la amenajarea pârtiilor.

Pentru acest weekend, la Straja se va putea schia pe  pârtiile Constantinescu, Mutu, Sf. Gheorghe, Platoul Soarelui. La Șuior se va deschide sezonul în acest weekend. Vor funcționa pârtiile 1 și 2. Condiții excelente de ski la SuperSki Cavnic. În acest weekend vor funcționa Roata 1, ultima porțiune albastră ( varianta de coborâre Roata 1) și Roata 2. De asemenea, vor funcționa telescaunul 1 și teleskiul Roata 2. Programul de funcționare: Vineri 10-21, Sâmbătă 9-21, Duminica 9-20. La Arena Platoș Păltiniș se va schia pe pârtia A și începând cu acest weekend și pe pârtia B. Și la Șureanu se deschide în acest weekend sezonul. Condițiile meteo sunt bune, iar zăpadă este suficientă.

LVatra Dornei se va putea schia pe pârtia Parc. În prezent se lucrează la amenajarea pârtiei Veverița. Și la Stâna de Vale s-a deschis sezonul. Joi dimineață stratul de zăpadă măsura aproximativ 26 centimentri. Domeniul schiabil din Stana de Vale cuprinde trei pârtii : „Cerbul 1”, „Cerbul 2” și „Baby Schi”, dedicată copiilor, toate deschise zilnic, între orele 9 și 17 și  sunt dotate cu teleschi. La Rânca, în acest weekend va funcționa pârtia M1, iar zăpada măsoară 30 centimetri. Și la Sovata se va putea schia de sâmbătă, când se va deschide pârtia mare.

Află AICI cum sunt pârtiile de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *