Noi investiții la Pârtia Bogdan

Centrul de Schi și Agrement Bogdan existau numai 1320 de metri de pârtie, însă, din acest an, datorită noului traseu de schi, domeniul va avea 2120 de metri. Traseul de schi are o lungime de 800  metri și o lățime de aproximativ 8 metri și face legătura între cele două pârtii.

De asemenea, administratorii au achiziționat două tunuri de zăpadă și au construit un lac de acumulare pentru a asigura pe întreg sezonul, condiții optime de schi. La baza pârtiei s-a construit un skibar, ce cuprinde zona de bar și caseria. Începând cu acest sezon, pentru pârtia Bogdan 1 și Bogdan 2 o urcare valorează 2 puncte.

Abonamentul pentru o zi va costa 60 Ron, iar pentru o săptămână 315 Ron. Centrul de Schi și Agrement Bogdan este situat lângă DN13B, între localitatea Praid și Pasul Bucin, la KM 15. Accesul la pârtii se face cu mașini proprii. De reținut este faptul că la pârtiile Bogdan găsiți și locuri de cazare la Cabana Bogdan ce are o capacitate de  35 de locuri  în camere comune sau individuale. Cabana este dotată cu o sufragerie, o bucătărie comună, o cameră de zi și spațiu de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *