Cel mai lung sezon de ski din ultimii 5 ani, la Cavnic

La Cavnic, pârtiile sunt încă deschise. Pentru asigurarea unei bune cantități de zăpadă artificială și pe pârtia albastră, administratorii domeniului au achiziționat la finalul sezonului trecut 16 lăncii de zăpadă.

Pârtia neagră de la Cavnic este deschisă în weekend când fluxul de turiști crește. “În prezent (4 aprilie) zăpada este de 70-80 de centimetri. Dacă nu va ploua mult în următoarele zile, se va schia și în 8-9 aprilie, de Paște. Este cel mai lung sezon din ultimii 5 ani” – Oana Poenar, administrator SuperSki Cavnic.

De la finalul lunii februarie au fost reduse tarifele la urcarea cu telescaunul și teleschiul. Astfel, în timpul săptămânii, de luni până joi, skipassul poate fi achiziționat cu 70 de lei pentru o zi cu urcări nelimitate și cu 20 de lei pentru o oră.

Programul de funcționare al pârtiilor SuperSki Cavnic: -luni-joi 10-19 (telescaun Roata 1) -vineri 10-21 (telescaun Roata 1, teleschi Roata 2, teleschi Rainer) -sâmbătă 9-21 (telescaun Roata 1, teleschi Roata 2, teleschi Rainer) -duminică 9-20 (telescaun Roata 1, teleschi Roata 2, teleschi Rainer) Domeniu schiabil SuperSki include 6,5 km de pârtii dotate cu zăpadă artificială (3km) și nocturnă (2km).

Scris de: Alina Vasilescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *