Unde se schiază în weekendul 23-25 martie

La Șureanu temperaturile scăzute și zilele de ninsoare au ajutat domeniul schiabil. Sunt funcționale toate pârtiile marcate și zonele de off-piste. Zăpada depășește în multe locul 1 metru. Nici la Arieșeni -Vârtop situația nu este mai rea, se schiază pe ambele pârtii în condiții bune. În Băișoara a nins în ultimele zile, așa că pârtia va fi deschisă și se va putea schia în condiții bune. 

Și de asemenea, la Buscat condițiile sunt numai bune de schi. La Mărișel va funcționa pârtia 1, cea de 700 metri. Pe Feleac, pârtia rămâne închisă. Și la Arena Platoș Păltiniș se schiază în condiții bune. În acest final de săptămână, administratorii oferă skipass gratuit, deoarece va fi ultimul weekend de schi al sezonului. Iarnă adevărată la SuperSki Cavnic, condiții excelente de schi pe toate pârtiile, 90 cm de zăpadă. În timpul săptămânii de luni până joi, tarife speciale la skipass pe zi și pe oră cu urcări nelmitate ( 70 lei/zi, 20 lei/ 1 oră). La Mădăraș-Harghita stratul de zăpadă este cuprins între 30 și 40 centimetri, condițiile de schi fiind bune. Noctura funcționează de joi până sâmbătă. În Toplița stratul de zăpadă nu depășește 30 de centimetri, dar se schiză în condiții optime. În Prislop, stratul de zăpadă depășește un metru, condițile de schi sunt excelente. Și la Vatra Dornei pârtiile sunt numai bune. În acest weekend pe pârtia Veverița se sărbătorește ”Ora Pământului.

Și la Transalpina se pretrece în acest weekend. 24 martie este ziua dedicată iei. În Straja stratul de zăpadă este cuprins între 50 și 100 centimetri. Vor funcționa cele două telescaune. La Borsec, pârtia Speranța va fi deschisă, condițiile fiind bune pentru schi. În Băile Harghita se schiază doar pe pârtiile Csipike și Kossuth. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ 30 centimetri. Pârtia Lobogo, din Băile Homorod este închisă. La fel și pârtiile Bogdan Praid. Băile Șugaș, Sumuleu Ciceu, Lunca de Sus, și Valea Mare au închis sezonul de schi. Află AICI unde se schiază pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov.

Scris de: Alina Vasilescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *