Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 5-7 ianuarie

La Sinaia, la Cota 2000, ninge ușor, vântul este moderat, dimineață termometrele înregistrau  -8 grade. Pârtiile din Valea Soarelui și Valea Dorului sunt foarte bune, acoperite cu un nou strat de zăpadă, în prezent acesta variază între 30-80 centimetri.

Gondola Sinaia funcționează între orele 08:00- 17:00, Gondola Carp  08:30-16:30, iar Telescaunul Soarelui la 08:30-16:00. Momentan traseele de la 2000 spre 1400 nu sunt practicabile.

La Bușteni se schiază bine pe pârtia Kalinderu, unde funcționează și nocturna, de asemenea, pârtia de săniuș și fun park-ul sunt deschise. La Azuga se schiază în condiții bune pe partea inferioară a pârtiilor, în prezent funcționează telegondola, teleschiul Cazacu și banda trasnportoare.

La Predeal se coboară bine pe pârtia Clăbucet, de asemnea, nocturna de pe Clăbucet-sosire funcționează în fiecare seară până la ora 21:00. Pârtiile Cocoșul și Sub Teleferic oficial sunt închise, dar sunt practicabile. Pe toate pârtiile există zone cu gheață!  

În Poiana Brașov stratul de zăpadă măsoară aproximativ 60 centimetri. Funcționează toate pârtiile și instalațiile acestora. Din cauza unor defecțiuni majore, telecabina Capra Neagră nu va funcționa în următoarea perioadă.â

Află AICI unde se schiază în acest weekend!

Scris de: Alina Vasilescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *