Temă inedită aleasă de arhitecții hotelului de gheață de la Bâlea Lac

Hotelul_de_Gheata

Baroque“, „Europa“ și „Hollywood“ ne-au încântat privirea, anul acesta „Muzica” este vedeta sezonului. Fiecare spațiu al hotelului va purta numele unui cântăreț roman sau international și va fi decorat corespunzător temei alese.

Programul de vizitare  este cuprins între orele 9-17, în rest este destinat exclusiv oaspeților. Hotelul este realizat exclusiv din blocuri de gheață  din lacul Bâlea și oferă  14 camere, dar și recepție, restaurant și bar.

Opera de artă de la Bâlea Lac, unică în Europa de Est,  a luat naștere în 2005, la o altitudine de 2000 m și a reușit să adune până acum aproximativ 300.000 de turiști. În decursul timpului, edificiul a fost gazda mai multor personalități precum președintele României, Klaus Iohannis, sau vedete ca Maia Morgenstern, sau binecunoscutul actor Jean-Claude van Damme.

„Faptul că Hotelul de Gheață există doar până îl topește soarele în luna aprilie, garantează o experiență unică fiecărui vizitator. Șansa să vedeți hotelul de anul acesta există doar o data în viața dvs.“, spune Bernhard Moestl, directorul de  marketing al hotelului.

Alături de Hotelul de Gheață, la Bâlea Lac  se va deschide pentru amatorii de aventură un winterpark, unde distracția cu Snowmobile, Rafting și Tubing este garantată.

Scris de: Alina Vasilescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *