Après Ski POWdER la Predeal

POWdER este cel mai nou après ski bar menit să te încălzească din toate punctele de vedere, fie că alegi să aluneci pe pârtie sau să te distrezi pe ritmul unor dj-i consacrați, acest colț al boarderilor te așteaptă zilnic între 9:00 si 22:00 cu o atmosferă unică și oameni prietenoși gata să îți aducă zâmbetul pe buze.

Aici este locul unde petrecerile de după schi sau snowboard sunt întotdeauna un succes, în primul rând datorită oamenilor implicați în proiectul POWdER care și-au dorit de la bun început ca această locație să fie puțin mai aparte față de restul barurilor din Predeal.

Pe langă faptul că acest après ski îți oferă o atmosferă de care te vei îndrăgosti căt ai clipi, oamenii s-au gândit și la un loc unde să se poată mânca foarte bine. Așa că, în lateralul cabanei îi găsim pe cei de la Carnivor cu un concept nou de a prepara mâncarea într-un stil unic și foarte gustos. Este vorba de Mobile Concept Catering unde putem gasi un meniu prezentat pe o  dubiță neagră și chochetă, bucătarii fiind gata să-ți satisfacă papilele gustative și să te convingă să revi cu mare drag, să încerci preparatele realizate cu atenție si de-o calitate cum rar mai gasesti intr-un loc ca acesta.

În concluzie,  dacă  ești la schi pe Valea Prahovei și vrei să te relaxezi într-un peisaj puțin mai diferit, fie că îți începi ziua bându-ți cafeaua la POWdER, fie că vrei vrei să mănânci ceva la prânz sau să petreci după-amiza în compania unor oameni minunați, cei de acolo vă așteaptă cu drag până la sfârșitul acestui sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *