UPDATE – Michael Schumacher s-a trezit din comă

Michael Schumacher s-a trezit din comă
Michael Schumacher

Michael Schumacher a fost trezit din coma indusă in urmă cu o lună. Fostul pilot de Formula 1 a răspuns bine stimulior dupa ce doza de sedative a fost redusă treptat. Medicii care au grijă de acesta sunt optimiști și spun că șansele de recuperare ale lui Michael Schumacher sunt mult mai mari acum.

Cu cât stătea mai mult în comă, cu atât ar fi crescut și riscul unor tulburări psihice după trezirea din coma indusă“, a declarat medicul anestezist Jean Mantz.

Michael Schumacher a fost trezit din comă
Michael SchumacherUPDATE: Fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, i-a fost indusă din nou starea de comă. Decizia a fost luată din cauză că acesta nu a răspuns tratamentului așa cum se așteptau inițial medicii.

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se afla în stare critică la spital dupa ce duminică dimineața (29 decembrie 2013 – n.r.) a suferit un accident de schi. Accidentul a avut loc în stațiunea Meribel din Alpii Francezi. Schumacher se afla acolo împreună cu fiul său în vârstă de 14 ani și schia într-o zonă “off-piste”.

Michael Schumacher s-a lovit cu capul de o stâncă. Cu toate că acesta purta cască, impactul a fost atât de puternic încât a suferit leziuni cerebrale. Din ultimele informații disponibile reiese că în momentul accidentului casca lui Michael Schumacher s-a rupt. Acesta a fost transportat cu elicopterul la un spital din Grenoble. La acel moment Michael Schumacher era conștient însă starea sa s-a agravat simțitor. Din această cauză medicul care se ocupa de cazul său a decis să-l treacă în starea de comă indusă.

Michael Schumacher a fost victima unei traume deosebit de grave. Era foarte agitat când a fost internat. Astfel, am decis că este o situație critică, și i-a fost indusă starea de comă“, a declarat după internare purtătorul de cuvânt al spitalului în care este internat Michael Schumacher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *