Schi extrem: Gheață și pietre în loc de powder

Schi extrem echipa Likebomb
Schi extrem echipa Likebomb

Cu mintea la zăpada pudră din 2012, echipa Likebomb s-a întors la jumătatea lunii decembrie 2013 pe muntele Engle. Sperau să găsească zăpadă proaspătă. Sperau la “powder” neatins, ideal pentru o coborâre excepţională de schi extrem. Din păcate însă, la faţa locului, numai “powder” nu au găsit.

Echipa, compusă din trei “nebuni”, a avut două variante: Fie să se lase păgubaşă, fie să profite din plin de atât cât a oferit natura. Şi pentru că cei cinci au plecat pe muntele Engle să facă un filmuleţ de schi extrem care să devină magnet pentru like-uri, ghiciţi ce au decis! Exact! În lipsă de “powder”, şi cu multă gheaţă şi stânci în schimb, au ales nişte schiuri cu mult metal pe talpă, canturi cât mai rezistente, mai tăioase şi mai dure.

Schi extrem echipa Likebomb
Schi extrem echipa Likebomb

Au setat legăturile şi… Rezultatul este extraordinar. O adevărată demonstraţie de schi extrem. Nouă ne-a plăcut mult. Dar va rugăm să nu faceţi aşa ceva decât dacă aveţi pregătirea şi echipamentul necesar. Echipa Likebomb a fost compusă din schiorii Johan Jonsson şi Wille Lindberg şi regizorul Erik Henriksson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *