Schi în străinătate: Andalo – Paganella, Italia

Nu vrem ca italienii să se supere pe noi că am prezentat în ultima zi din 2013 două staţiuni franceze pentru schi în străinătate; iar de la ei nimic. Aşa că, iată, în prima zi din acest an, tot pe scurt, o destinaţie din Italia. Andalo – Paganella.

Schi in strainatate, Andalo - Paganella, Italia
Andalo – Paganella, Italia

Regiunea de schi şi snowboard Fai della Paganella – Andalo are o altitudine medie de circa 1.035 de metri şi este situată pe platoul Paganella, la doar 18 kilometri de ieşirea din S. Michele all Adige. Nu trebuie să vă mai spunem că este un loc numai bun pentru schi în străinătate. Cu skipass-ul “Paganella” veţi avea la dispoziţie 50 de kilometri de pârtii şi 14 instalaţii de transport pe cablu situate la altitudini cuprinse între o mie şi puţin peste două mii de metri.

Schi in strainatate, Andalo - Paganella, Italia
Andalo – Paganella, Italia

Din Andalo şi staţiunea învecinată Fai della Paganella se poate ajunge rapid şi fără probleme la un domeniu schiabil destul de variat. În plus, pentru cei care merg aici la schi în străinătate şi skipass-ul “Paganella” nu le ajunge, pot avea şi mai multă varietate prin extinderea acestuia la skipass-ul “Skirama Dolomiti”. Acesta din urmă include 428 de kilometri de pârtie din opt domenii schiabile diferite situate în apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *